logo
DÉ AANNEMER DIE ONTWERPT, BOUWT, FINANCIERT EN ONDERHOUDT

Contact

Meer weten over Zijlstra infra?

bel ons: 0183 - 44 12 22

Het team

Met een team van ruim 21 vaste medewerkers realiseren wij op jaarbasis voor ongeveer €7,5 miljoen aan projecten. Ons personeel komt voornamelijk uit de directe omgeving van de vestigingsplaats waardoor ze een sterke band hebben met het bedrijf. Daarnaast is Zijlstra infra bv een onderneming die haar verantwoordelijkheid neemt naar de medewerkers toe en bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en scheppen de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen en opleidingen. Naast de voor ons vak noodzakelijke cursussen op het gebied van VCA** kan men desgewenst specifieke opleidingen volgen op het gebied van de grond-, weg- en waterbouwkunde. Ook op kaderniveau wordt een continu opleidingsaanbod verstrekt om zodoende de ontwikkelingen in de markt te kunnen blijven volgen.

Administratie en secretariaat

De afdeling administratie wordt geleid door Cora van der Linden die terzijde wordt gestaan door Saralie Prins. Samen zijn ze verantwoordlijk voor alle administratieve en secretariele zaken die behandelt moeten worden.

Calculatie en werkvoorbereiding

Alle werkzaamheden die betrekking hebben op de voorbereiding en kostprijsbepaling van onze projecten worden, in samenspraak met de directie, verzorgd door Stefan Fens.

Uitvoering

Alle projecten worden door ervaren uitvoerders begeleidt. Zowel in de voorbereiding als tijdens de realisatie worden Jan-Willem Knippels, Ries van der Borst en Ad van den Berg betrokken bij alle aspecten die van belang zijn voor een snelle en kwalitatief goede uitvoering