logo
DÉ AANNEMER DIE ONTWERPT, BOUWT, FINANCIERT EN ONDERHOUDT

Contact

Meer weten over Zijlstra infra?

bel ons: 0183 - 44 12 22

Historie & Missie

VANAF 1954 is Zijlstra infra bv een aannemer die vooruit kijkt.

Deze vooruitziende blik is nog steeds typerend voor Zijlstra infra bv.

MISSIE

Als ervaren infraspecialist begeleidt Zijlstra infra bv haar opdrachtgevers van A tot Z. Met de aanwezige vakkennis, zowel in- als extern zorgen we ervoor dat we, op basis van de aanwezige wensen en toepassingen, de juiste maatwerkaanpak adviseren en daarbij de meest actuele expertise en specialismes inzetten. Afhankelijk van de complexiteit bepalen we in dialoog met de opdrachtgever de samenwerkingsvorm en uitvoeringsmethodiek. Zijlstra werkt daarbij aan langdurige relaties met haar opdrachtgevers. 

Gerealiseerde projecten

Meer informatie?

Op deze website geven wij u een indruk van de mogelijkheden bij een samenwerking met Zijlstra infra bv.

Offerte aanvragen

ONZE VISIE is gericht op de toekomst. Wij hebben oog voor alle factoren die meespelen bij het tot stand komen van een project. Buiten alle technische en praktische aspecten hechten wij groot belang aan samenwerking. Het delen van kennis en kunde, toepassing van alternatieve materialen en uitvoeringsmethoden, aandacht voor onze maatschappelijke verantwoording en, niet in de laatste plaats, de daarbij behorende kosten zijn hierbij de kernzaken waaraan wij aandacht schenken. 

Wij streven naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Of het nu gaat om traditionele bestekken, nieuwe contractvormen, een bouwteam of elke andere contractvorm, wij communiceren

op een open en eerlijke manier over alle (on-)mogelijkheden binnen een project zodat iedereen overtuigd is dat projecten op de economisch meest voordelige wijze worden gerealiseerd.

Wellicht voor u aanleiding om te komen tot een constructieve samenwerking waarbij wij kwaliteit, prijs en klantgerichte dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. 

Standby met kwaliteit en flexibiliteit