logo
DÉ AANNEMER DIE ONTWERPT, BOUWT, FINANCIERT EN ONDERHOUDT

Contact

Meer weten over Zijlstra infra?

bel ons: 0183 - 44 12 22

DBFM

Design, Built, Finance & Maintain

Na de reeds meermalen door ons met succes gerealiseerde D&C projecten gaan wij steeds een stapje verder. De DBFM contractvorm wordt door (bijvoorbeeld rijkswaterstaat) steeds vaker toegepast bij grote complexe werken. Zijlstra infra bv is echter de eerste partij die een dergelijke contractvorm in samenwerking met de gemeente Woudrichem en Woonlinie voor een minder omvangrijk werk heeft weten toe te passen. Er zijn echter twee wezenlijke verschillen met de D&C contractvorm waarmee reeds eerder ervaring is opgedaan. 

Ten eerste wordt Zijlstra infra bv als mede risicodragende partij betrokken bij het (mee-)financieren van het project. Daarnaast rust er bij Zijlstra infra bv een onderhoudsplicht van 9 jaar waardoor de opdrachtgever verzekerd is van een kwalitatief goed en deskundig aangelegd werk. Immers alle (eventueel) optredende gebreken dienen door Zijlstra infra bv binnen de periode van 9 jaar kosteloos te worden hersteld. Het zou onze eer te na zijn als wij er niet voor zouden zorgen dat dit tot een mimimum beperkt blijft.

Dat dergelijke projecten niet alleen gerealiseerd kunnen worden voor ”grote” opdrachtgevers is bewezen bij de realisatie van bioscoop “Hollywoud” in Almkerk. Ook hierin financiert Zijlstra infra bv (gedurende 4 jaar) het aangelegde buitenterrein en onderhouden wij dit gedurende een langere periode.

Projecten die op deze wijze de afgelopen jaren zijn en worden gerealiseerd zijn

  • BRM en WRM Den Doorn Almkerk (Woonlinie)
  • Terreininrichting Hollywoud (MAM Werkendam)
  • Bedrijventerrein Veensesteeg Noord (Projectontwikkeling)

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Zijlstra infra!

Meer informatie